| oTibia.net | You'll never forget... your first dragon! Dyskusja dotyczaca tematu You'll never forget... your first dragon!, który znajduje sie w dziale Ogólnie o Tibii (Czyli Tibia Tibia i jeszcze raz Tibia. Wszystko co dotyczy tibii od deski do deski.) w kategorii Tibia (). Tresc: "You'll never forget your first dragon!" - nawiązując do tego moje pytanie brzmi :
Na jakim poziomie i w jakich okolicznościach udało zabić Ci się [...] | |
12-05-2009, 11:16
|
#1 | | Galana represented.
Punkty reputacji: 34 | You'll never forget... your first dragon! "You'll never forget your first dragon!" - nawiązując do tego moje pytanie brzmi :
Na jakim poziomie i w jakich okolicznościach udało zabić Ci się pierwszego smoka ?
Mój pierwszy dragon ? Pamiętam to jak dziś. Byłem 41 Elitarnym Rycerzem, wybrałem się na tereny Facc - Mount Sternum, gdzie szybko odnalazłem bestię i zacząłem z nią walkę. Nie było ciężko, zużyłem tylko 2 mikstury które odrobiły mi się w loocie - Kusza, gps oraz Steel Shield. To były czasy.. |
| |
12-05-2009, 20:43
|
#2 | | Rekrut
Punkty reputacji: 0 | Ja swojego pierwszego dragona zabiłem w okolicach Kazoo swoim 21 palladynem . Loot był średni pare gps , steel shield i dragon hamy :] |
| |
12-05-2009, 21:45
|
#3 | | Rekrut
Punkty reputacji: 0 | na 10 lvl (z blokerem).
a tak to solo na 24 |
| |
12-05-2009, 23:51
|
#4 | | Starszy Szeregowy
Punkty reputacji: 1 | podajże 32 knajt.
loot, same gpki, hamy, gówna ogólnie..
waste większne, z bp manasów?
ps. stara tibia, to exurka słabsza |
| |
12-08-2009, 19:53
|
#5 | | Otibia.net Fan
Punkty reputacji: 15 | ... Hahaha. Ja to zabiłem Draga z team (było nas około pięciu  ) wbiliśmy to jakiejś jaskini i tam był ten dragon chantling czy jakoś tak i gdy go zabiliśmy (fuksem) zobaczyliśmy Draga i zaczeliśmy uciekać na schodki, gdy dobiegliśmy do schodów to szybko się ustawiliśmy bo to był korytasz na 3 miejsca i było 3 blokerów (tak dla pewności wzieliśmy tego trzeciego i dobrze że go wieliśmy) i dragon nie mógł dojść do sorców, druidów i pallów a Knighci się trzymali pozdrawiam
czerwin1997. |
| |
12-08-2009, 20:09
|
#6 | | Tupac Shakur
Punkty reputacji: 29 | Ja miałem szczęście. Na 26 lvl'u moim kochanym EK uwaliłem dragona i wypadł serpent sword i parę gp. |
| |
12-16-2009, 21:12
|
#7 | | Rekrut
Punkty reputacji: 0 | Ja 18 druid
i kolega 15 knight bylo fajnie z fuksem go zabilismy kolega mial red hp totalnie przy koncu linijki hp a ja mialem zoltawe hp xD |
| |
12-25-2009, 18:46
|
#8 | | otpofjedzialny
Punkty reputacji: 3 | 8 paladin, na elf forest. Blokował kolega z klasy (111rp), ja biłem ze spearków. Bo zabiciu smoka wybraliśmy się na Blood Herb Questa, aby pokazać gs'owi kto tu rządzi, lecz on nie był takim debilem, i zamiast posłusznie bić blokera, rzucił się na mnie niczym tygrys. Następne podejście - gs odesłany... tam... tam skąd przybył xD... |
| |
01-24-2010, 14:26
|
#9 | | Don't kill.
Punkty reputacji: 59 | Ja na 20 lvl po hacku, wziąłem eq z ziemi i jakieś spirki kupiłem [pall ofc] ze skilami coś około 60 poszedłem walczyć, bez potów i wgl xD skończyłem na red hp ale smok padł 
potem zacząłem huncić przy kazo tego smoka i z 3 spado mi WoI ;D |
| |
01-24-2010, 14:35
|
#10 | | Zbanowany
Punkty reputacji: 24 | Próbowałem pierwszą postacią - 27 sorcererem, na Dragon Lair w Thais. Nie udało się. Za jakiś czas grając już paladynem zabiłem swojego pierwszego smoka, miałem wówczas 25 poziom. Jaki był loot już nie pamiętam, ale nie było tam na pewno niczego ciekawego. |
| | | Tagi | 7.6, adrenalina, czy, danubia, dla, dobry, dragon, dwarf, elf, facc, gra, jak, już, kilka, knight, mana, nerana, paladin, prośby, pytanie, scale, thais, tibia, total, venore  | |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | | | | Narzędzia wątku | | | | Wygląd | Wygląd liniowy |
Zasady postowania
| Nie możesz zakładać nowych tematów Nie możesz pisać wiadomości Nie możesz dodawać załączników Nie możesz edytować swoich postów HTML kod jest Wyłączony | | | |  |